Bend je nastao početkom 2011. godine kao realizacija originalne ideje o isključivo ženskom bendu. Nekoliko muzički školovanih devojaka se skupilo i krenulo u izvanredan projekat koji ubrzo postiže veliki uspeh.

Da, to što su originalne ih jeste stavilo na mapu dobre zabave, ali njihovo umeće je ono što ih je tu i zacementiralo. 1. aprila 2011. godine se nisu šalile. Odradile su svoj prvi nastup profesionalno i sa osmehom krenule u osvajanje Balkana.

Danas nastupaju svuda po Srbiji, ali se ne zadržavaju samo u okviru njenih granica, već nastupaju i po bivšim republikama Jugoslavije, ali i klubovima po Evropi.

Već 5. decembra 2011. godine nastupaju u emisiji “Ami G” show na televiziji Pink gde zarađuju potrebno poštovanje i podršku za dalji napredak. “Dobro veče Srbijo” novogodišnji specijal Tv Pink-a je samo logičan nastavak uspeha, nakon čega slede nastupi i u jutarnjem programu ove medijske kuće, ali i pojavljivanja na televizijama u okruženju (BN televizija), kao i na lokalnim i kablovskim televizijama.
One su tu, spremne da vaše posebne trenutke učine nezaboravnim!

Da svaki rođendan bude za pamćenje, da svadba dobije posebniju i veseliju atmosferu, da klub bude razigraniji, diskoteke posećenije. Za svaku priliku koja je vama važna one će doneti bolje raspoloženje i dobru zabavu.

Ono što “Očajne domaćice” čini još posebnijim je i to što bend okuplja školovane muzičare među kojima su i “1. harmonika Srbije” 2011. godine, “Prva dama Guče” 1998. godine, “Najbolji mladi kompozitor Srbije” kao i “Apsolutni pobednik na svetskom festivalu u Italiji” 2001. godine. Nebrojeno nagrada ove devojke imaju na polju muzike, veliki broj priznanja osvojenih na međunarodnim takmičenjima, ali i takmičenjima u zemlji. One poznaju muziku pored toga što je neizmerno vole.

Naš tim

Pored nagrađivanih muzičara, naš bend je uvek potpomognut vrhunskim vokalima koji sa poštovanjem i osmehom izlaze u susret svakom gostu.

Zašto baš mi

Godine iskustva nam kazuju da numere koje izvodimo sa velikom profesionalnošću, plej liste koje posebno kreiramo za vas, kao i atmosfera koju naša muzika stvara, predstavljaju dobre razloge zašto smo mi vaš najbolji izbor.

Naš cilj

Naš cilj je jasan.
Da našom sjajnom energijom i vrhunskom interpretacijom začinimo vaše posebne trenutke.

Vaše slavlje je potrebno održati odličnom atmosferom i raznolikim repertoarom.